O PODJETJU

Sedež našega družinskega podjetja z več kot 30 letno tradicijo, se nahaja v Počehovi pri Mariboru. Že v letu 1982 sta brata Selinšek odprla samostojno podjetje, ki sta ga imenovala KROVSTVO IN KLEPARSTVO BRATA SELINŠEK s.p.. Nekoliko kasneje (1989) pa sta se odločila, da je čas za ločitev skupne poti; nastalo je podjetje KLEPOS s.p. Franc Selinšek.

Na začetku poslovne poti je bila naša skupina ralativno majhna, a sestavljena iz pridnih in visokokvalificiranih izvajalcev/krovcev. Skoz desetletja dela smo se vseskozi razvijali in rastli v sorazmerju z obsegom dela in povpraševanjem na trgu. V letu 2011 smo se odločili za preoblikovanje pravnoorganizacijske oblike podjetja iz s.p. v d.o.o.. V podjetju je trenutno zaposlenih 14 visokostokovno usposobljenih ljudi.

Večletne izkušnje in s tem povezana tradicija in stalno vlaganje v razvoj nam omogočajo spremljanje trenutnih trendov ter kakovostno vgradnjo strešnih kritin svetovno najbolj priznanih blagovnih znamk. S strokovnimi nasveti pa vam tudi svetujemo pri lažji izbiri vaše nove strehe.

Poslanstvo

Naša osnovna naloga/poslanstvo podjetja je omogočati ljudem varno in kakovostno življenje pod lastno streho.
Uresničujemo jo z bogato paleto izdelkov in storitev – vse za vašo streho in varen dom.

Vizija

Utrjujemo položaj enega vodilnih krovskih-kleparskih podjetij v Sloveniji, kar dosegamo samostojno s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov.

Vrednote

Vrednote našega podjetja delujejo kot notranji kompas, ki usmerja ravnanja in vedenja samega podjetja in pri nas zaposlenih ljudi in te vrednote so: odzivnost, partnerstvo, zaupanje in učinkovitost.

Osebna izkaznica podjetja:

Dolgo ime: KLEPOS, splošno stavbeno kleparstvo in krovstvo d.o.o.
Kratko ime: KLEPOS d.o.o.
Naslov: Počehova 14, 2000 MARIBOR
Matična številka: 3925145000
Davčna številka: SI40911721
Davčni zavezanec: Da
Transakcijski računi IBAN SI56 0417 3000 1812 251 (NOVA KBM d.d.)

Več na: bizi.si