STORITVE

Pri izbiri strešne kritine je treba upoštevati več dejavnikov, in sicer: arhitekturo objekta; ekonomičnost in predvsem dva podnebna dejavnika, ki vplivata na izbrani tip ostrešja in vrsto kritine: sila vetra in obtežba snega.

Potrebujete novo ostrešje, novo streho ali obnavljate staro. Pokličite, pomagali vam bomo!

Krovstvo

Glede na uporabo različnih materialov poznamo različne vrste strešnih kritin, katerih lastnosti v kombinaciji z zgoraj omenjenimi dejavniki, odločajo o tem, katera kritina bo za zaščito ostrešja najprimernejša.
Strehe pokrivamo z vsemi vodilnimi kritinami, katere Vam (z ali brez izolacije) tudi dobavimo (npr.: Bauder, Bramac, Brucha, Creaton, Decra, Gerard, Metrapan, Meltal, Sika, Tondach, Trimo paneli in kritine ostalih proizvajalcev). Strehe toplotno in hidro izoliramo.
Trend na področju pokrivanja streh je tudi t.i. “zelena streha” – sistem ozelenitve strehe. Med drugim smo takšen sistem naredili tudi na Športnem centru Stožice v Ljubjani.

Kleparstvo

Opravljamo vsa kleparska dela iz bakrene, aluminijaste, pocinkane in druge pločevine. Izdelamo različne tipe pločevinastih streh vrste ponudnikov, kakor tudi različne fasade iz pločevinastih panelov.
Ustregli vam bomo tudi z izvedbo širokega nabora kleparskih del, s strokovno izdelavo in namestitvijo žlebov, odtočnih cevi, zaključnih obrob, snegolovov, okenskih polic in podobnih izdelkov iz programa oblikovanja kovin.

Tesarstvo

Izdelujemo lesena ostrešja, nadstrešnice, garaže in pomagamo pri sanaciji starejših ostrešij.

Suhomontaža

Izvajamo montaže: fasadnih panelov, ravnih streh, kavčuk, PVC in bitumenskih streh, strelovodov, strešnih oken in vgradnjo fotovoltaičnih panelov.

Lastni izdelki - krovsko kleparski elementi

Visoko kakovostne storitve zahtevajo proizvodnjo na sodobnih strojih z inovativno tehnologijo. V podjetju Klepos d.o.o. poteka izdelava lastnih produktov na najsodobnejših napravah in delovnih strojih za preoblikovanje različnih vrst pločevin. Ukvarjamo se z lastno izdelavo krovsko-kleparskih izdelkov za katere sprejemamo tudi naročila in jih na vašo željo tudi dobavimo.

Izdelamo in nudimo vse pločevinaste zaključke vseh materialov:

  • barvne pločevine vseh otenkov, ki so na voljo,
  • bakreno pločevino,
  • pocinkano pločevino,
  • nerjevečo pločevino (pro krom),
  • cinkotit pločevino,
  • žlebni zakjučki,
  • žlebni kotlički,
  • kljuke za žlebove,
  • enojna in dvojna kolena,
  • snegolove in ostalo.

 

Potrebujete novo ostrešje, novo streho ali obnavljate staro. Pokličite, pomagali vam bomo!